Deutsch / English
Teatrul German de stat Timișoara

Radu Brănici

Actor

Radu Brănici s-a născut în 1993 la Arad și a copilărit la Sibiu. A studiat Artele Spectacolului - Actorie în limba germană la Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara și este membru al ansamblului Teatrului German de Stat Timișoara din 2015.


Din spectacolele în care a jucat până acum la Teatrul German din Timișoara trebuie menționate aparițiile sale în Katzelmacher. Dacă n-ar fi vorba despre iubire de Rainer Werner Fassbinder în rolul lui Franz; Crăiasa Zăpezii de Evhgeni Schwarz în rolul lui Prințului Klaus; Lysistrata 3.0 după Aristofan în rolul lui Heros; Teatrul de Pascal Rambert în rolul lui Raoul, DJ-ul; Europa de David Greig în rolul lui Billy; Ținuturile joase după Herta Müller în rolul lui Wendel; Cartea junglei după Rudyard Kipling în rolul vulturului Flaps; Sidy Thal de Thomas Perle și Clemenes Bechtel în rolul Vocii. 


A colaborat cu diverși regizori: Niky Wolcz, Răzvan Mazilu, Pascal Rambert, Clemens Bechtel, Eugen Jebeleanu, Alexander Hausvater. Fotografii din spectacole

Spectacole curente

Arhivă spectacole

Vezi mai multe (4)

Știri

#teatrusigur