Deutsch / English
Teatrul German de stat Timișoara

Oana Vidoni

Actriță

 

Oana Vidoni s-a născut în 1991 la Timișoara și a absolvit actoria în limba germană la Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul UVT în 2014. A colaborat cu TGST încă din timpul studenției iar din stagiunea 2014/2015 face parte din echipa artistică a TGST, unde a lucrat printre alții cu Volker Schmidt, Eugen Jebeleanu, Alexandru Dabija, Răzvan Mazilu, Charles Muller sau Niky Wolcz. 

Formarea ei a continuat cu participarea la diverse ateliere de vorbire scenică susținute de Thomas Buts, Simon Schlingplässer, Tim Schüler, precum şi la ateliere de mişcare şi dans susţinute de Andrea Gavriliu, Kristóf Szabó, Toula Limnaios, Dorian Mallia sau Louise Kelsey, dar și la ateliere de actorie susţinute de Miklós Bács, Ştefan Lupu, Stephan Perdekamp şi Sarah Victoria.

Din 2012 colaborează cu Compania Unfold Motion la o serie de proiecte din sfera dansului contemporan. În 2022 a absolvit un masterat în Management și Antreprenoriat cultural la Facultatea de Teatru și Film din cadrul UBB Cluj, cu o lucrare dedicată festivalului european de teatru în contextul Timișoara ECOC 2023.

Fotografii din spectacole

Spectacole curente

Arhivă spectacole

Vezi mai multe (15)

#teatrusigur