Deutsch / English
Teatrul German de stat Timișoara

Luna decembrie 2016 la Teatrul German de Stat Timișoara

29 noiembrie 2016
Campania #DSTTschenkt / #TGSTdaruieste



În luna decembrie 2016, Teatrul German de Stat Timișoara (TGST) organizează pentru a doua oară campania #DSTTschenkt / #TGSTdaruieste, o campanie de Sărbători ce își propune să promoveze și să răsplătească generozitatea. Printre evenimentele acesteia se numără:
Pending play este o inițiativă prin care oricine poate plăti în avans un bilet pentru un spectacol din programul lunii decembrie, la alegere, astfel încât oricine altcineva poate beneficia de acesta. Cei care decid să dăruiască un bilet vor fi răsplătiți de către TGST cu intrare gratuită la spectacolul pe care au ales să-l ofere drept cadou. La casieria TGST, în toată luna decembrie, se va afla un săculeț din care biletele gratuite pot fi ridicate.
TGST răsplătește voluntariatul. Astfel, TGST va oferi bilete gratuite la teatru pentru spectacolele din luna decembrie voluntarilor laureați în cadrul Galei Proiectelor de Tineret organizată de FITT (Fundația Județeană pentru Tineret Timiș). Gala va avea loc în 14 decembrie 2016. Categoriile premiate vor fi: „Cel mai activ voluntar în cadrul unei organizații non-guvernamentale de tineret în anul 2016”, „Cel mai activ voluntar în cadrul unui consiliu al elevilor în anul 2016” și „Cel mai activ voluntar în cadrul unei organizații non-guvernamentale studențești în anul 2016”.
TGST oferă o bucurie copiilor. Teatrul German oferă bilete gratuite la spectacolul „Micul prinț”, după Antoine de Saint-Exupéry, în regia lui Peter Kerek, unor copii proveniți din familii foarte sărace. Spectacolul se joacă în data de 2 decembrie 2016, la ora 18. Inițiativa este organizată în colaborare cu Asociația „Pieces of Heaven” Timișoara.Andreea AndreiReferent de presăFoto: Afișul campaniei #DSTTschenkt / #TGSTdaruieste. Fotografia poate fi utilizată în mass media și în scopuri de promovare, inclusiv în media electronice.
Andreea Andrei – Referent de presă
Foto: Afișul campaniei #DSTTschenkt / #TGSTdaruieste. Fotografia poate fi utilizată în mass media și în scopuri de promovare, inclusiv în media electronice.

Ultimele știri

#teatrusigur