Deutsch / English
Teatrul German de stat Timișoara
Spectacol invitat
Acum vezi arhiva reprezentației din:
16 iunie 2019, 11:00 (Stagiunea 2018-2019)
Vezi toate reprezentațiile

Duminică, 16 iunie 2019, 11:00-11:50, în sala Teatrului German

Din copilăria mea ...

Spectacol muzical pentru copii al teatrului de păpuși GONG din Sibiu, realizat împreună cu grupul RIFF

Un spectacol despre cea mai frumoasă perioada a vieții: copilăria. Inocentă, veselă,  lipsită de griji, ferită de greutăți și mai ales plină de speranță.

Sunt transpuse pe scenă momentele din viața de zi cu zi a unor prieteni, colegi de scoală: o plimbare pe role, vacanța de vară, o vizită la un post de radio care transmite muzică pentru copii, școala, învățătura.

 

Nu lipsește suspansul, apar personaje misterioase, ciudate ... dar totul se rezolvă în evenimentul anului: CARNAVALUL

 

Din copilăria mea ... este un spectacol muzical, cele zece cântece compuse de Florin Grigoraș și interpretate live de formația RIFF, crează momente dinamice, interactive, copiii sunt prinși în balansul ritmului și cântă cu mare placere refrenele antrenante.

Păpușile, reprezentând personajele povestirii, sunt ca de obicei atracția principală. Copiii sunt vrăjiți de marionete, farmecul acestora este amplificat de mânuirea ingeniosă și de jocul actorilor: Mihaela Grigoraș, Iulia Lazăr, Ovidiu Oltean și Ilie Lazăr.   

 

Un spectacol educativ, spectatorii sunt îndemnați să aprecieze prietenie, cinstea, lucrurile făcute cu chibzuință, școala, muzica de calitate și nu în ultimul rând prestația artistică.

 

Dai tempi de la mia infanzia... varianta în limba italiană a spectacolului, a fost  prezentată în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2016 la cea de-a VII –a ediție a International Kids Carnevale, o secţiune importantă a Carnavalului de la Veneţia. Patru reprezentații pe scena festivalului primite cu entuziasm de publicul spectator și apreciate la cel mai înalt nivel de organizatorii evenimentului.


Grupul RIFF a fost înfiinţat în 1970 la Sibiu de FLORIN GRIGORAŞ şi în primii ani de activitate a purtat numele SONIC.  Sub acest nume au fost efectuate primele înregistrări radio şi primele apariţii la TVR în cadrul emisiunilor CLUB T. Componenţa iniţială: Florin Grigoraş - ghitară bas, voce, Gabriel Tudor - ghitară, Radu Voicu - baterie şi  Ninei Popşa - solist  vocal. Din anul 1980 membrii grupului decid schimbarea numelui în titulatura actuală,  RIFF şi începe o perioadă de lungi şi intense turnee în ţară, ajungându-se astăzi la peste 3 500 de concerte.

În toţi aceşti ani formaţia a participat la numeroase festivaluri şi gale, obţinând multe premii sau susţinând recitaluri: Gala Pop, Rock & Folk – Craiova, Constelaţii Rock - Rm. Vâlcea, Trofeul TOP '86 - Bucuresti, Festivalul Rock - Buzău, Galele de Rock de la Costineşti, Rock '92 Bucureşti, S.O.S. Castelul Hunedoara, Rock um Knuedler Luxemburg, Sommerfest Nurnberg, Rock Fest Deventer, MaNo Rock Festival Marburg 2014 şi multe altele.

De asemenea, în anii ’80, formaţia a efectuat numeroase înregistrări audio în Studiourile Centrale de Radio Bucuresti, piese apreciate de public: Ochii tăi, Când sunt cu tine, Ploaia, Aurora, Cercul vieţii, Generaţia nouă, Povestea lor, În loc de bun rămas s. a .

1989 a fost anul apariţiei discului vinil Electrecord RIFF  -  PRIMII PAŞI


Biletele se găsesc la casieria sălii de spectacole. Prețul biletului este 15 lei.


Public: copii între 5 și 12 ani


Durata: 00:50

Distribuția

Fotografii din spectacol

You know this ain't just a show!