Deutsch / English
Teatrul German de stat Timișoara

Robert Bogdanov-Schein

Robert Bogdanov-Schein s-a născut în 1999 și a absolvit Academia de Muzică și Artă Teatrală de la Universitatea Falmouth. Pe lângă teatrul clasic, Robert este interesat de teatrul experimental și senzorial, precum și de muzica populară europeană.


Din 2016 face parte din Asociația Experimental Sensory Theatre în calitate de formator și actor, punând în scenă spectacole de teatru senzorial în labirint și predând comunităților defavorizate folosind metoda teatrului terapeutic. 


Robert este unul dintre cei mai tineri membri ai ansamblului TGST. Printre producțiile în care a fost implicat se numără: "Crăiasa Zăpezii" de Evgheni Schwarz (regia László Béres), "Oameni. De vânzare" (piesă și regie: Carmen Lidia Vidu), "Tschick" de Wolfgang Herrndorf (regia: Irisz Kovacs) și "Visul unei nopți de vară" după William Shakespeare (regia: Kristóf Szabó). 

Alte colaborări includ lucrul cu Moon Fool sub conducerea Annei-Helena McLean, fostă actriță, la Centrul de Practică Teatrală Gardzienice din Polonia, participarea la Școala Internațională de Antropologie Teatrală și seminarii de formare cu Ikarus Stage Arts, Nordisk Teaterlaboratorium, Danemarca.

Fotografii din spectacole

Spectacole curente

Arhivă spectacole

#teatrusigur